Ondernemer

Wie tevreden is met zilver, wint nooit goud.

Deze woorden van Thijs Zonneveld verschenen op 11 augustus 2016 in het AD en zorgden ervoor dat er iets veranderde in mij.  Er werd een klein zaadje geplant dat weliswaar tijd nodig had om te ontkiemen, maar dat exact wist wat het wilde worden.Het was het moment dat ik besloot vol te gaan voor het schrijven van mijn wielerroman Tijdrit – de heldin van Immenberg. Dat zorgde er uiteindelijk weer voor dat ik besloot freelance correctorte worden en andere mensen te helpen om een prachtig boek neer te zetten. Uiteraard in mijn eigen, bescheiden, rol.

Daarnaast ben ik auteur. In 2003 begon ik met het schrijven van mijn eerste roman en inmiddels staan er in mijn boekenkast veertien boeken met  mijn naam erop. De meesten ervan zullen echter nooit toegankelijk worden voor anderen dan mijn gezinsleden. Desalniettemin heb ik veel tijd gestoken in het schrijven van die boeken en dat leverde me weer ervaring op.

Als laatste ben ik ook blogger, columnist en recensent. Sinds 2012 heb ik honderden artikelen geschreven voor meerdere websites, waaronder een radio- en televisiestation en Trotse Moeders. 
Vanaf het moment dat ik kan lezen heb ik duizenden boeken gelezen. Sinds ik Goodreads gebruik weet ik dat ik gemiddeld 130 boeken per jaar lees. Het lezen heeft me enorm veel ervaring opgeleverd voor het werk dat ik doe. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *